Skip links
Om oss

Snarøya Curlinghall

Snarøya Curlinghall er episenteret for curling i Norge og hjemmet til det norske OL-laget. Vi har noen av verdens beste curlingspillere som kan lære deg hvordan du curler. Det er en morsom og utfordrende sport som alle liker!

Våre instruktører

— Møt teamet

Sander Rølvåg

VM-gull i mixed, student-OL gull, EM-sølv og bronse. Var TV2 sin ekspertkommentator under OL i 2014. Instruktør og ismaker hos oss.

Pia Trulsen

Selveste dattera til legenden Pål Trulsen. Selv er hun verdensmester i Mixed-VM og har representert Norge i håndfull EM og VM.

Magnus Nedregotten

OL-bronse 2018 og VM-bronse 2015 i Mixed Doubles. Student-OL gull og regjerende Norgesmester. Et knalltalent og en kraftplugg. Jobber som både ismaker og instruktør hos oss.

Iver Nordby

Broren til Dordi. En tennplugg som skaper liv og røre. Regjerende norgesmester på utendørsbane og var siste mann til å slå Pål Trulsen ut av NM.

Dordi Nordby

En gledespreder og curlingdronning. 23 internasjonale medaljer har det blitt, deriblant to VM-gull. Er bookingansvarlig og tar godt hånd om både ansatte og kunder i hallen.

Christoffer Svae

Mannen bak klovnebuksene som har både OL-sølv, VM-gull og to EM-gull er vi glad for å kalle vår egen. En kar med sprudlende humør og en dødelig treffsikker “takeout”.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.
Explore
Drag