Skip links

Teambuilding i Oslo?4 grunner til at curling er perfekt

Teambuilding i Oslo?4 grunner til at curling er perfekt

1C9s5ABQ

Mer å utforske

Skal du arrangere teambuilding i Oslo for ansatte eller kollegaer? Da er det smart å lese over disse 4 grunnene til at Curling kanskje er den perfekte aktiviteten å ta de med på. Curling sjekker av alle boksene for den perfekte teambuilding aktiviteten ved at man gjør noe unikt og nytt og som får folk til å jobbe sammen for å få mestringsfølelse og forståelse for sporten. Ikke bare er aktiviteten bra, men det er også veldig skalerbart i forhold til antall mennesker og om dere trenger møterom, skal spise middag eller leie lokalet for å ta en fest etterpå. 

Her er 4 grunner til at vi har ledere som kommer tilbake til oss jevnlig for å gjøre deres teambuilding-aktiviteter hos oss!

* Mestringsfølelse for eldre og yngre

Forventningene til hvor aktiv man skal være og hvor avansert spillet skal bli er veldig skalerbart med Curling. Trenerne i Snarøya Curlinghall har alle flere tiår med erfaring på høyt nivå og skreddersyr opplæringen og målene for spillet etter spillernes forventninger. For curlingseere som har spilt før er det mulig å få opplæring i strategi og optimal spilling. På den andre siden har vi også god erfaring med å lære opp folk som kanskje ikke engang har sett eller stått på is før. Her er det både mulig å spille med anti-skli beskyttelse på så man aldri slipper å bevege kropp eller være i ubalanse, eller kanskje det å bare få en stein i spill kan være et mål?

* Kommunikasjon

Læring av god kommunikasjon og hvordan man skal samhandle er et bra mål for enhver teambuilding-aktivitet. Med curling så må man kommunisere på mange ulike måter! Med en bane på litt over 40 meter lengde og med bråk fra både egen og andre sine baner så må man prøve å bruke alle slags kommunikasjonsmåter for å snakke med laget på. Taktikk skal gjøres via kroppspråk og peking, kosting via roping og veiving med armene og forhåpentligvis får man brukt innestemmen mellom rundene til å planlegge rekkefølgen på laget og personlige preferanser for spill! 

* Samarbeid

På Curlingbanen er samarbeid viktig. Det er vanlig å ha 3 til 5 spillere på et lag hvor alle har sine ansvarsområder og plikter. Laget består av en Skip som er sjefen på laget. De står på motsatt side og har ansvar for strategien, hvor spilleren som setter steinen skal sikte og om man skal koste eller ikke koste. Spilleren som setter steinen står helt på andre siden og skal med tegnspråk prøve å si til skippen om de er fornøyde med planen og siktepunktet før de starter å spille. De andre på laget har ansvaret for å stå i riktig posisjon på banen så de er klare til å koste steinen med en gang det trengs og må kordinere hvem som skal koste nærmest steinen. Uansett hvor sportslig du er eller hvor gammel du er så må alle samarbeide om og høre på hverandre og man blir garantert bedre kjent med de andre på laget sitt! 

* Lei lokalet for møter, middag eller fest

En av fordelene med å arrangere teambuilding i Snarøya Curlinghall er vår fleksibilitet rundt ditt arrangement. Vi har flere tiår med erfaring med grupper fra 6 til 96 personer og kan sette opp arrangementet etter din bedrift sine behov. For en rimelig pris kan man leie lokalet for å ha en konferanse før man spiller curling, spise en pizza under foredraget for en effektiv middag eller pynte opp lokalet litt og ha fin Catering fra Kajsas etter dere har spilt. Så lenge vi ikke er fullbooket så strekker vi oss langt for å dekke dine behov for å kunne legge deres arrangement hos oss. 

Oppsumert

Kort oppsumert så passer Curling for alle. Det er en sosial sport som gir mestringsfølelse til både de idrettsnarkomane og til strategen uten den beste kroppskontrollen. Du får satt sammen lag som må kommunisere godt for å vinne, men hvor alle vil oppleve mestringsfølelse i en eller annen form. I tillegg vil du få muligheten til å skreddersy programmet etter dine behov. Er du interessert? Send en epost til dordi@curl.no for å få hjelp til å sette opp ditt teambuilding-arrangement.

God Curling!  

Nøkkelord:

Teambuilding i oslo

arrangere teambuilding

mestringsfølelse for eldre

Læring av god kommunikasjon 

Lei Lokalet

Hør fra pålitelige kunder

Cathrine Selmer
Cathrine Selmer
April 23, 2022.
Herlig plass som gir en kjempe artig opplevelse av sporten..
Erlend Viksand
Erlend Viksand
Mars 31, 2022.
Sjukt artig! Hadde faktisk ikke trodd at å sende 20kg stein bortover is skulle være så gøy
Pål-Vegard Wiksaas
Pål-Vegard Wiksaas
Mars 31, 2022.
Morsom aktivitet. Gode instruktører. Dordi er en legende 👍😁
Bay Magnar Engebråten
Bay Magnar Engebråten
Mars 29, 2022.
Kjempekult sted, veldig gøy og ha et seminar eller lign. her med faglig, mat/drikke og få prøvd curling 👍👍👍
Martin Eide
Martin Eide
Mars 10, 2022.
Var der sammen med firma. Veldig hyggelige folk som gir en innføring før man setter igang. Lav terskel for å ha masse morro! Anbefales.

Ser du etter samarbeid?

Snarøya Curlinghall

Langoddveien 6, 1367,

Oslo

På jakt etter en jobb? Send din CV

dordi@curl.no
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.
Explore
Drag