Skip links

Julebord i Oslo 2022? Spill Curling og få et unikt lokale

Julebord i Oslo 2022? Spill Curling og få et unikt lokale

oA7JaMvA

Mer å utforske

Hvis du skal arrangere julebord i Oslo er det mange grunner til å arrangere den i Snarøya Curlinghall. Med flere tiårs erfaring har våre lokaler arrangert julebord for titusenvis av mennesker. Med gode muligheter for fleksibilitet med antall deltagere og lengde på lokalleie passer våre budsjetter utleie til de aller fleste julebord, både arrangert av firmaer og private. Her er 4 grunner for hvorfor du burde arrangere ditt julebord i Snarøya curlinghall. 

  • 1. Curling gjør julebordet minneverdig og unikt

Curling er en unik aktivitet som inkluderer alle. Vi har erfaring med å lære opp alt fra gamle OL-helter til folk som aldri har sett is før i sitt liv og alle går alltid ut av hallen med et stort smil. Våre instruktører har flere tiår med erfaring og klarer å skreddersy behovene etter ønske. 

I hallen vår har vi medlemmer i alderen 8 til 90 år som spiller fast og det er fult mulig å være med på hele spillet uten å måtte skli på isen. Våre tilbakemeldinger er at dette fungerer som fantastisk teambuilding og den perfekte oppvarmingen før man spiser en middag sammen. 

  • 2. Finnes kanskje ikke bedre julebordlokaler i Oslo? (SEO TITTEL)

Vi har møterom som kan bookes og holdes av etter behov. Så lenge man bestiller det før hallen er fullbooket er det mulig å booke et av våre rom alt etter dine behov. For mindre firmaer opp til 20 personer har vi et intimt rom med beerpong bord og dartbrett. For større grupper har vi et stort møterom med terrasse som passer perfekt for rundt 50 personer. Dette kan brukes for å holde møter før man spiller curling eller holdes av etter for å ha festen eller middagen her.

Høres det fristende ut? Kontakt dordi på dordi@curl.no og få et bra tilbud. 

  • 3. Få hjelp til å holde deg til budsjettet

Dordi har blitt intet mindre enn en julebord-ekspert og har mange gode råd og tips for å gjennomføre julebordet som passer deg best. Hvis man har egne avtaler for mat og drikke så er det lov å ha det med selv. Hvis man ønsker hjelp så tipser vi deg om hvilke selskaper vi anbefaler som alltid dukker opp til riktig tid så man enten får pizzaen servert under introduksjons-foredraget eller får rykende fersk buffet klar når man er ferdig på isen. 

Ønsker man å slå på stortromma så har vi et godt samarbeid med Kajsas catering som har fine julemiddager for små og store selskaper og en ypperlig service!

  • 3. Reserver ditt julebord mens det er mulig

Vi har alltid høy etterspørsel i julebord-sesongen og spesielt i helgene. Hvis du ønsker å få den beste tiden og arrangementet som passer deg så anbefaler vi at du tar kontakt så raskt som mulig. Da får Dordi hjulpet deg med å få arrangementet akkurat når og hvordan du ønsker det.

  • Hvor er curlinghallen?

Curlinghallen ligger en kort tur med 31-bussen til Snarøya. Den ligger en kort spasertur fra hoteller og Telenor Arena på Fornebu, så en perfekt oppvarming hvis dere allerede har andre planer på fornebu! 

Hør fra pålitelige kunder

Cathrine Selmer
Cathrine Selmer
April 23, 2022.
Herlig plass som gir en kjempe artig opplevelse av sporten..
Erlend Viksand
Erlend Viksand
Mars 31, 2022.
Sjukt artig! Hadde faktisk ikke trodd at å sende 20kg stein bortover is skulle være så gøy
Pål-Vegard Wiksaas
Pål-Vegard Wiksaas
Mars 31, 2022.
Morsom aktivitet. Gode instruktører. Dordi er en legende 👍😁
Bay Magnar Engebråten
Bay Magnar Engebråten
Mars 29, 2022.
Kjempekult sted, veldig gøy og ha et seminar eller lign. her med faglig, mat/drikke og få prøvd curling 👍👍👍
Martin Eide
Martin Eide
Mars 10, 2022.
Var der sammen med firma. Veldig hyggelige folk som gir en innføring før man setter igang. Lav terskel for å ha masse morro! Anbefales.

Ser du etter samarbeid?

Snarøya Curlinghall

Langoddveien 6, 1367,

Oslo

På jakt etter en jobb? Send din CV

dordi@curl.no
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.
Explore
Drag